Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chrám

5. 4. 2009

Se vzrůstajícím počtem lidiček, kteří dosáhli 40 úrovně bohužel stoupá i počet nezkušených, kteří poprvé vstoupí do Věže démonů za vidinou rychlých yangů a zkušenosti. K jejich překvapení tam však potkají skupinky Hnusných démonů, kteří je ihned zabijí (málokdo má proti nim sám šanci, na 52 úrovni většinou nedám sám ani jednu skupinku Hnusáků a stojí to plno lektvarů, navíc se z nich pak ještě stávají Hnusní duchové).

K tomuhle je potřeba něco říct. Hodně lidí chodí do prvního patra věže pro expy i pro yangy a občas je tam dost plno. Bohužel, většina hráčů (hlavně na 40-43 úrovni) nezná jednu základní pomůcku, jak se ve věži zbavit Hnusáků. Platí totiž nepsané pravidlo, které používají všichni, kteří do prvního patra věže chodí pravidelně na potvory (neplatí pro toho, kdo chce rozbít metin a jíd do dalšího patra).

Prosím všechny, kdo do věže chodí a nemají zájem jít do vyšších pater, aby se při setkání s Hnusnými démony chovali podle následujícího postupu:

Pokud na vás zaútočí Hnusáci, nebojujte s nimi na místě, ale běžte ve věži dozadu na místo, kde je metin. Tam s nimi klidně bojujte (stejně zemřete). Kouzlo celé akce je v tom, že Hnusáci zůstávají na místě smrti své oběti. Pokud se jednou tímhle způsobem natáhnou za metin, zůstanou tam, dokud k nim nepřijde nějaká dobrá duše dost blízko na to, aby je přitáhla zpátky. Každý, kdo chodí do věže expit pravidelně, ví, že k metinu se vodí Hnusáci a nechávají se tam. Pak je celý zbytek věže volný a krásně se tam tlučou z potvor yangy i potvory.

To nejhorší, co můžete udělat je, že budete před Hnusáky běhat po věži a vodit je k ostatním hráčům. Nic tím nezískáte, protože Hnusáci někoho stejně někde zabijou a zůstanou na jeho místě. Akorát, že prostě nikdo nebude vědět, kde přesně Hnusní jsou a pak je potká třeba uprostřed vláčku démonů.

 

 

 

Informace a poloha věže:


Věž Démonů se nachází v chrámu Hwang. Pro vstup do této věže je zapotřebí mít level 40+. Véž je rozdělena do několika pater, pro postup do dalšího levelu musíte vždy splnit úkol v daném patře. Ve věži v 5. patře je kovář, který nepotřebuje žádné věci ke zlepšení ( mušle, perla ... ),

ale pouze peníze. Šance na úspěšné zlepšení předmětu jsou stejné jako u normálního kováře ve městě.

Mapa:

 

Jednotlivá patra věže:

1) Přízemí

Zničit Metin tvrdosti kousek od vstupního portálu. Může se stát, že tam nebude - to znamená, že parta před Vámi ho zničila a dostala se do 1. patra. Jakmile ho zničíte, celé patro se teleportuje do 1. patra.
V přízemí se setkáte s

  • Voják démonů ( lvl. 57 stupeň 2 )
  • Lukostřelec démonů ( lvl. 58 stupeň 2 )
  • Démonní šaman ( lvl. 60 stupeň 3 )
  • Oštěpař démonů ( lvl. 58 stupeň 2 )
  • Metin tvrdosti ( lvl. 50 stupeň 5 )

2) 1. patro

Zničit všechny nepřátelé, bude následovat port do 2. patra.

3) 2. patro

Zničit všechny nepřátelé, pozor na BOSSe.

  • Král démonů ( lvl. 75 stupeň: BOSS )

4) 3. patro

Zničit všechny Metiny

  • Metin ďábla ( lvl. 55 stupeň 5 )
  • Metin podzimu ( lvl. 60 stupeň 5 )

5) 4. patro
Otevřít 5 cílů za 20 minut. Ničit všechny nepřátelé, ze kterých Vám postupně vypadne 5 klíčů. Pozor na čas.

6) 5. patro

Zničit všechny nepřátelé, pozor na BOSSe. Boss musí být zabit jako poslední!

  • Hrdý král démonů ( lvl. 75 stupeň: BOSS )

Po zničení bosse se objeví KOVÁŘ,u kterého si můžete nechat vylepšit výbavu (vždy je buď jen na zbraně,zbroj nebo doplňky). Nepotřebuje žádné věci ke zlepšení ( mušle, perla ... ),ale pouze peníze. Šance na úspěšné zlepšení předmětu jsou stejné jako u normálního kováře ve městě a kovat si může každý jen jednu věc.




Věž má celkem 8 pater. Další patra nebudu rozepisovat, protože se tam stejně zatím nikdo nedostane.
Pokud by někdo našel nějakou chybu, pošlete mi SZ, rád ji opravím.